За жесток побой на столично кръстовище, алармира столичанин в социалната мрежа “Фейсбук”.

...
За жесток побой на столично кръстовище, алармира столичанин в социалната мрежа “Фейсбук”.
Коментари Харесай

Зрелище разтърси столицата! Озверели роми пребиха брутално възрастни хора на кръстовище

За жесток побой на столично кръстовище, сигнализира столичанин в обществената мрежа “Фейсбук”. Инцидентът е станал измежду бял ден на бул.”Владимир Вазов” в столичния квартал “Левски”.

На видеото, което бързо провокира вълна от отвращение, се вижда по какъв начин двама мъже от ромски генезис атакуват възрастен мъж. Той се пробва да се брани, само че в последна сметка е съборен на земята и ритан от нападателите. Вероятно причина за саморазправата е засичане на пътя.

“Скъпи другари, още един ден, в който съзнавам, че няма такава страна!!! Посред бял ден, на оживено кръстовище, в жилищен квартал, мой доста непосредствен другар беше пребит, а дружно с него още няколко хора който са се пробвали да му оказват помощ. ТОВА не е редно да се случва на никого!!! А фактът, че се случва в 21 век, в евтопейска столица, по време на европрецедателство й…..нямам думи! ТОВА би трябвало да спре!!! Моля споделете тази неправда, с цел да се намерят виновниците и да не се стига до такива моменти повече!!! Видеото е направено от приятелката на потърпевшото момче!”, възмущава се Кирил Георгиев, популяризирал новината.

Приятелката на потърпевшото момче описа, че през вчерашния ден към 10:50 часа до момента в който чакали на светофара, към колата им препускал лудо оглупял кон, влачещ със себе си част от каруцата. “Конят се врязва право в колата ни, като каруцата, която влачи, се удари в предната ѝ част, след което продължи да лети надолу по улицата. След малко забелязахме един човек, тичащ след коня. Приятелят ми слезе от колата, с цел да опита да го задържи, до момента в който пристигна КАТ, с цел да се опише вредата. Без да споделя и дума, притежателят на коня атакува приятеля ми. Към него се причислиха и други. Приятелят ми има голям брой контузии и пострадвания, в това число две дълбоки рани на главата и следи от доста удари с железни предмети”, споделя момичето пред Би Ти Ви.

Нямах никакво желание да се стига до физически контакт. Просто въпросният кон с каруцата удари автомобила начело и желаех да видя къде е индивидът, с цел да можем да викнем КАТ. За самия автомобил няма проблем, тъй като е с „ Каско “, задачата беше просто да дойдат КАТ, да оправим документите и кой откъдето е. Но този човек въобще не искаше да слуша, директно стартира да ми протяга ръка и да ми нанася удари, описа потърпевшият Цветан Петров.

Той отхвърли да е отговорен с нещо – „ просто махнах с ръка да спре, да пристигна до колата. Той въобще не искаше да стопира, да приказваме, безусловно стартира с юмруци. Друг човек от ромски генезис слезе от едно такси и най-нагло ми вика на мен за какво аз съм почнал да удрям това момче. И той се нахвърли върху мен и вече нямах избор – трябваше да се пазя по някакъв метод, описа Петров.

Още двама души са се пробвали да му оказват помощ, само че и те са отнесли пердах.

По думите му в един момент нападателите са били десетина. “Случи се от мухата слон. И беше в действителност доста ужасно. За благополучие, моята другарка беше в колата, тя се заключи вътре и незабавно звънна на 112”, добави Петров.

15-минути откакто всичко свършило, пристигнала кола за спешна помощ и едвам по-късно – патрулка, описа още пострадалият.

Той добави, че в един миг, откакто е бил повален на земята, е изгубил и схващане. Има съществени натъртваня на прешлените, ръцете и тялото, лека фрактура на черепа, рана на милиметри от сънната артерия. „ Буквално са можели да ме убият “, сподели той.

Скъпи другари, още един ден, в който съзнавам, че няма такава страна!!!Посред бял ден, на оживено кръстовище, в жилищен квартал, мой доста непосредствен другар беше пребит, а дружно с него още няколко хора който са се пробвали да му оказват помощ. ТОВА не е редно да се случва на никого!!! А фактът, че се случва в 21 век, в евтопейска столица, по време на европрецедателство й…..нямам думи! ТОВА би трябвало да спре!!!Моля споделете тази неправда, с цел да се намерят виновниците и да не се стига до такива моменти повече!!!Видеото е направено от приятелката на потърпевшото момче!

Публикувахте от Kiril Georgiev в 3 юни 2018 година
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР